Name:  header-600x240-swe.jpg
Views: 101
Size:  78.0 KB

Låt dina spelare skrapa lotter online, med möjlighet att vinna en fantastisk semesterresa!

Den populära tävlingen 'Vintersol!' är tillbaka för tredje året i rad och är ett fantastiskt sätt att starta det nya året, och vi har höga förhoppningar på att våra spelare och deras familjer kommer se fram emot möjligheten att fly vinterns kyla och ta del av sol, bad och varma vindar.

'Vintersol!' är en tävling som pågår på alla våra varumärken VikingSlots.com, CrazyScratch.com och SlotsandGames.com. Detta är en grym möjlighet för våra spelare att vinna en gratis semester till valfri exotisk destination, och många andra fina priser.

Spelare som sätter in 200 kronor eller mer på någon av våra sidor mellan den 22 januari och den 31 januari får automatiskt en lott till vinstdragningen, där första pris är en drömresa.

Våra varumärken har kommit att bli synonyma med deras generösa priser, och har hittils lottat ut kontanter, resor och elektronik för flera hundratusen kronor. Förra året lottade vi till och med ut en splitter Volkswagen Beetle till en lycklig spelare.

Om dina spelare gillar online slots och skraplotter, så gör de rätt i att spela på VikingSlots.com, CrazyScratch.com och SlotsandGames.com, där de hittar bra värde för pengarna och många attraktiva kampanjer och tävlingar. Som en välkomstpresent så ger vi alla nya spelare en 100 % bonus på deras första insättning, så de får dubbelt så mycket pengar att spela för.

Förstapris: Semesterresa värde 25 000 kronor
2 pris: Semesterresa värde 15 000 kronor
3 pris: Semesterresa värde 10 000 kronor
4 pris: Semesterresa värde 5000 kronor
5-10 pris: Överraskning!

Du hittar mer information om 'Vintersol!' genom att besöka våra kampanjsidor:

VikingSlots.com
CrazyScratch.com
SlotsandGames.com

Om du behöver banners eller annat material, skicka gärna ett mail till mig på anna@crazyrewards.com, där du anger önskat format och storlek.

Alla våra varumärken är fullt licenserade inom EU och använder sig av den högsta nivån av kryptering för att säkerställa att spelandet är säkert och tryggt. Det är gratis att registrera sig och spelarna har ett stort utbud av skraplotter, spelautomater och slots att välja mellan.

Tveka inte att kontakta oss om du skulle ha några frågor eller funderingar

Mvh,

Anna Johansson

45% Commission on Gross Revenue for your 1st 60 days + We Guarantee you'll be paid on time

Crazy Rewards.com: VikingSlots.com | Slotsandgames.com | CrazyScratch.com |

Name:  crazy_rewards_logo_80x80.jpg
Views: 88
Size:  2.3 KB