Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    DaftDog's Avatar
    DaftDog is offline Private Member
    Join Date
    October 2008
    Location
    RSA
    Posts
    1,938
    Thanks
    583
    Thanked 676 Times in 395 Posts

    Default YouTube Embed Bug

    When trying to embed a YouTube video in a post I use the recommended "Insert Video" button found in the post editor and paste in the copied YouTube share url. The result is that the video is not embedded correctly unless you edit the url from: https://www.youtube.com/watch?v=1234567 to http://www.youtube.com/watch?v=1234567.

  2. #2
    universal4's Avatar
    universal4 is offline Forum Administrator
    Join Date
    July 2003
    Location
    Courage is being scared to death...and saddling up anyway. John Wayne
    Posts
    29,279
    Thanks
    2,585
    Thanked 8,206 Times in 5,201 Posts

    Default

    Darn,

    I wish I had seen this a few minutes ago as I would have paid closer attention to the one I just did.

    edited to add
    seemed to translate the link properly for me, but would not hurt for others to try

    https://www.gpwa.org/forum/test-thre...nt-254463.html

    Rick
    Universal4


    I am on firefox currently, not sure if that matters

  3. #3
    DaftDog's Avatar
    DaftDog is offline Private Member
    Join Date
    October 2008
    Location
    RSA
    Posts
    1,938
    Thanks
    583
    Thanked 676 Times in 395 Posts

    Default

    I tried again in Firefox and experienced the same issue.
    https://www.swisstransfer.com/d/a2b8...6-811db92bb41d

  4. #4
    dess is offline Brand New Member
    Join Date
    August 2022
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I also tried to insert a link but it seems like I'm experiencing the same issue.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •